Nabeschouwing Ipswich Town - Hull City (0-3) || League One 2020/2021

Dinsdag 24 november 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Ipswich Town het dinsdag 24 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Hull City (0-3)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 0-3 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hull City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Wilks. Hull City vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Magennis op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Hull City, waarmee T. Eaves zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Hull City dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ipswich Town - Hull City 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Wilks met assist van G. Honeyman Hull City 0-1
32' Wissel Ipswich Town Wissel J. Lankester voor F. Sears Ipswich Town
46' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Magennis met assist van R. Burke Hull City 0-2
63' Wissel Hull City Wissel J. Scott voor H. Adelakun Hull City
63' Wissel Hull City Wissel A. Jones voor R. Slater Hull City
71' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor J. Magennis Hull City
74' Wissel Ipswich Town Wissel O. Hawkins voor J. Norwood Ipswich Town
74' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor K. Bennetts Ipswich Town
77' Doelpunt Hull City Doelpunt T. Eaves met assist van C. Elder Hull City 0-3
79' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor K. Jackson Ipswich Town
82' Wissel Hull City Wissel M. Samuelsen voor G. Honeyman Hull City
83' Wissel Hull City Wissel L. Coyle voor M. Wilks Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Hull City
Opstellingen Ipswich Town - Hull City
De opstellingen van Ipswich Town en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.