Nabeschouwing Ipswich Town - Peterborough United (0-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 23 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Ipswich Town het zaterdag 23 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Peterborough United (0-1)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 0-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg J. Clarke-Harris van Peterborough United via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. McGuinness zorgde ervoor dat Peterborough United op 0-1 kwam te staan in de 69e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Peterborough United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Ipswich Town - Peterborough United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Penalty gemist Peterborough United Penalty gemist J. Clarke-Harris Peterborough United
46' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Taylor Peterborough United
60' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor S. Ward Ipswich Town
69' Eigen doelpunt Peterborough United Eigen doelpunt M. McGuinness Peterborough United 0-1
71' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Edwards Ipswich Town
74' Wissel Ipswich Town Wissel F. Sears voor A. Drinan Ipswich Town
74' Wissel Ipswich Town Wissel L. Thomas voor A. Judge Ipswich Town
74' Wissel Ipswich Town Wissel J. Nolan voor T. Bishop Ipswich Town
82' Wissel Peterborough United Wissel E. Hamilton voor R. Brown Peterborough United
84' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor S. Szmodics Peterborough United
89' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor S. Dembele Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Peterborough United
Opstellingen Ipswich Town - Peterborough United
De opstellingen van Ipswich Town en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ipswich Town - Peterborough United

Ipswich Town en Peterborough United treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Coggins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Peterborough United in de League One vond plaats op 1 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Peterborough United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ipswich Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ipswich Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ipswich Town 0
Winst Peterborough United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 8e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.