Nabeschouwing Ipswich Town - Swindon Town (2-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 18:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Ipswich Town het zaterdag 9 januari 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Swindon Town (2-3)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 2-3 overwinning voor Swindon Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door D. Jaiyesimi, waarmee Swindon Town met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Norwood, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette S. Twine zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Swindon Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Swindon Town vergroot nadat D. Jaiyesimi de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Ipswich Town dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Judge de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Seb Stockbridge bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Swindon Town.

LIVE Ipswich Town - Swindon Town 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor P. Caddis Swindon Town
16' Doelpunt Swindon Town Doelpunt D. Jaiyesimi met assist van D. Thompson Swindon Town 0-1
46' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor A. Drinan Ipswich Town
46' Wissel Ipswich Town Wissel F. Downes voor E. Huws Ipswich Town
53' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor F. Downes Ipswich Town
62' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Norwood Ipswich Town 1-1
67' Doelpunt Swindon Town Doelpunt S. Twine met assist van D. Thompson Swindon Town 1-2
71' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Norwood Ipswich Town
74' Doelpunt Swindon Town Doelpunt D. Jaiyesimi met assist van D. Thompson Swindon Town 1-3
78' Wissel Ipswich Town Wissel J. Lankester voor A. Dobra Ipswich Town
87' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt A. Judge met assist van J. Norwood Ipswich Town 2-3
95' Wissel Swindon Town Wissel A. Grant voor M. Smith Swindon Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Swindon Town
Opstellingen Ipswich Town - Swindon Town
De opstellingen van Ipswich Town en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.