Nabeschouwing Lincoln City - Accrington Stanley (2-2) || League One 2020/2021

Zondag 14 februari 2021 - 19:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Lincoln City het zondag 14 februari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Accrington Stanley (2-2)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Lincoln City en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Charles, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. Lincoln City kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Rogers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette T. Hopper zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lincoln City de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Accrington Stanley nadat D. Charles in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lincoln City - Accrington Stanley 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Charles Accrington Stanley 0-1
14' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor B. Barclay Accrington Stanley
53' Doelpunt Lincoln City Doelpunt M. Rogers met assist van B. Johnson Lincoln City 1-1
55' Wissel Lincoln City Wissel T. Edun voor C. Bramall Lincoln City
55' Wissel Lincoln City Wissel A. Scully voor J. Jones Lincoln City
74' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Morgan voor A. Phillips Accrington Stanley
80' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. McGrandles Lincoln City
83' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Grant Lincoln City
84' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Hopper met assist van J. Grant Lincoln City 2-1
86' Wissel Lincoln City Wissel T. Eyoma voor R. Poole Lincoln City
91' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Charles met assist van D. Morgan Accrington Stanley 2-2
94' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Russell voor P. Smyth Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Accrington Stanley
Opstellingen Lincoln City - Accrington Stanley
De opstellingen van Lincoln City en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.