Nabeschouwing Lincoln City - Bristol Rovers (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 10 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Lincoln City het zaterdag 10 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Bristol Rovers (1-2)

Het League One duel tussen Lincoln City en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Baldwin zette Lincoln City op een 1-0 voorsprong in de 46e minuut van de wedstrijd. Bristol Rovers kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Daly, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Bristol Rovers vervolgens op 1-2. Het was B. Hanlan die vanaf 11 meter wist te scoren in de 58e minuut.

In de 83e minuut moest Lincoln City verder met een man minder, nadat A. Jackson een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Bristol Rovers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lincoln City - Bristol Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Eigen doelpunt Lincoln City Eigen doelpunt J. Baldwin Lincoln City 1-0
48' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Daly met assist van J. Hare Bristol Rovers 1-1
58' Penalty Bristol Rovers Penalty B. Hanlan Bristol Rovers 1-2
61' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor A. Jackson Lincoln City
63' Wissel Lincoln City Wissel R. Howarth voor T. Eyoma Lincoln City
68' Wissel Lincoln City Wissel A. Scully voor T. Hopper Lincoln City
75' Wissel Lincoln City Wissel T. Archibald voor C. McGrandles Lincoln City
83' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Nicholson voor B. Hanlan Bristol Rovers
83' Tweede gele kaart Lincoln City Tweede gele kaart voor A. Jackson Lincoln City
84' Wissel Bristol Rovers Wissel E. Upson voor Z. Westbrooke Bristol Rovers
87' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Bridcutt Lincoln City
89' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Hargreaves voor J. Daly Bristol Rovers
95' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Nicholson Bristol Rovers
98' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor D. Tutonda Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Bristol Rovers
Opstellingen Lincoln City - Bristol Rovers
De opstellingen van Lincoln City en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.