Nabeschouwing Lincoln City - Crewe Alexandra (3-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 6 maart 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Lincoln City het zaterdag 6 maart 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Crewe Alexandra (3-0)

Het League One duel tussen Lincoln City en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Rogers, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. McGrandles op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Lincoln City, waarmee B. Johnson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Busby, waardoor Lincoln City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lincoln City - Crewe Alexandra 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Lincoln City Doelpunt M. Rogers met assist van B. Johnson Lincoln City 1-0
52' Doelpunt Lincoln City Doelpunt C. McGrandles met assist van J. Jones Lincoln City 2-0
57' Wissel Crewe Alexandra Wissel D. Powell voor S. Walker Crewe Alexandra
57' Wissel Crewe Alexandra Wissel M. Mandron voor C. Porter Crewe Alexandra
67' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor A. Jackson Lincoln City
69' Wissel Lincoln City Wissel T. Hopper voor C. Morton Lincoln City
72' Wissel Crewe Alexandra Wissel A. Evans voor C. Kirk Crewe Alexandra
72' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Dale voor R. Wintle Crewe Alexandra
79' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Jones Lincoln City
80' Doelpunt Lincoln City Doelpunt B. Johnson met assist van T. Hopper Lincoln City 3-0
85' Wissel Lincoln City Wissel A. Scully voor B. Johnson Lincoln City
86' Wissel Lincoln City Wissel T. Archibald voor M. Rogers Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Crewe Alexandra
Opstellingen Lincoln City - Crewe Alexandra
De opstellingen van Lincoln City en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.