Nabeschouwing Lincoln City - Northampton Town (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 23 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Lincoln City het zaterdag 23 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Northampton Town (2-1)

Het League One duel tussen Lincoln City en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door C. McGrandles, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Scully op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 96e minuut wist Northampton Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Rose. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Northampton Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Lincoln City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lincoln City - Northampton Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Wissel Northampton Town Wissel R. Korboa voor M. Miller Northampton Town
36' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor L. Jones Northampton Town
62' Wissel Northampton Town Wissel B. Ashley-Seal voor J. Sowerby Northampton Town
68' Wissel Lincoln City Wissel C. McGrandles voor M. Rogers Lincoln City
75' Doelpunt Lincoln City Doelpunt C. McGrandles Lincoln City 1-0
77' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Bridcutt Lincoln City
84' Doelpunt Lincoln City Doelpunt A. Scully met assist van T. Hopper Lincoln City 2-0
85' Wissel Northampton Town Wissel D. Rose voor R. Edmondson Northampton Town
90' Wissel Lincoln City Wissel M. Melbourne voor T. Edun Lincoln City
90' Wissel Lincoln City Wissel H. Anderson voor A. Scully Lincoln City
96' Doelpunt Northampton Town Doelpunt D. Rose Northampton Town 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Northampton Town
Opstellingen Lincoln City - Northampton Town
De opstellingen van Lincoln City en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lincoln City - Northampton Town

Lincoln City en Northampton Town treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Backhouse en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln City en Northampton Town in de League One vond plaats op 19 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lincoln City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lincoln City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Northampton Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lincoln City 1
Winst Northampton Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lincoln City op een 2e positie staat, terwijl we Northampton Town terugvinden op de 20e plaats.