Nabeschouwing Lincoln City - Peterborough United (1-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 13:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Lincoln City het zaterdag 9 januari 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Peterborough United (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Lincoln City en Peterborough United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Eyoma zette Peterborough United op een 0-1 voorsprong in de 10e minuut van de wedstrijd. Lincoln City kwam na 49 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Scully, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 67e minuut kreeg N. Thompson van Peterborough United voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Peterborough United de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Lincoln City kreeg een penalty toegewezen in de 68e minuut, die werd genomen door J. Grant. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lincoln City - Peterborough United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Eigen doelpunt Peterborough United Eigen doelpunt T. Eyoma Peterborough United 0-1
16' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor A. Jackson Lincoln City
21' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Bridcutt Lincoln City
23' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
49' Doelpunt Lincoln City Doelpunt A. Scully Lincoln City 1-1
54' Wissel Lincoln City Wissel M. Rogers voor R. Howarth Lincoln City
63' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Brown Peterborough United
67' Tweede gele kaart Peterborough United Tweede gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
68' Penalty gemist Lincoln City Penalty gemist J. Grant Lincoln City
70' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor H. Burrows Peterborough United
71' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor S. Szmodics Peterborough United
71' Wissel Peterborough United Wissel D. Butler voor S. Dembele Peterborough United
79' Wissel Peterborough United Wissel E. Hamilton voor I. Kanu Peterborough United
79' Wissel Peterborough United Wissel R. Broom voor R. Brown Peterborough United
80' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Eyoma Lincoln City
89' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
91' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Jones Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Peterborough United
Opstellingen Lincoln City - Peterborough United
De opstellingen van Lincoln City en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.