Nabeschouwing Lincoln City - Swindon Town (2-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 23 februari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Lincoln City het dinsdag 23 februari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Swindon Town (2-2)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Lincoln City en Swindon Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Swindon Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Garrick. Een benutte penalty van J. Grant in de 26e minuut zorgde er even later voor dat Lincoln City weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 45e minuut zette B. Pitman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Swindon Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Rogers de 2-2 maakte voor Lincoln City.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lincoln City - Swindon Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Swindon Town Doelpunt J. Garrick met assist van D. Thompson Swindon Town 0-1
12' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. McGrandles Lincoln City
19' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor M. Palmer Swindon Town
26' Penalty Lincoln City Penalty J. Grant Lincoln City 1-1
45' Doelpunt Swindon Town Doelpunt B. Pitman met assist van J. Garrick Swindon Town 1-2
46' Wissel Swindon Town Wissel R. Hunt voor D. Conroy Swindon Town
56' Wissel Lincoln City Wissel T. Edun voor C. Bramall Lincoln City
57' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor A. Odimayo Swindon Town
59' Doelpunt Lincoln City Doelpunt M. Rogers met assist van C. McGrandles Lincoln City 2-2
74' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Montsma Lincoln City
77' Wissel Lincoln City Wissel J. Jones voor C. McGrandles Lincoln City
82' Wissel Lincoln City Wissel R. Poole voor T. Eyoma Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Swindon Town
Opstellingen Lincoln City - Swindon Town
De opstellingen van Lincoln City en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.