Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Charlton Athletic (0-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 26 januari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Milton Keynes Dons het dinsdag 26 januari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Charlton Athletic (0-1)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 0-1 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door L. Millar, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Milton Keynes Dons - Charlton Athletic 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Millar met assist van C. Washington Charlton Athletic 0-1
28' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor M. ORiley Milton Keynes Dons
51' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Schwartz voor C. Washington Charlton Athletic
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Thompson voor M. ORiley Milton Keynes Dons
68' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor J. Stockley Charlton Athletic
68' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor A. Shinnie Charlton Athletic
80' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Sorinola voor E. Laird Milton Keynes Dons
81' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brown voor B. Gladwin Milton Keynes Dons
81' Wissel Milton Keynes Dons Wissel R. Poole voor D. Harvie Milton Keynes Dons
86' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Oshilaja Charlton Athletic
87' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor L. Thompson Milton Keynes Dons
91' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Pearce voor L. Millar Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Charlton Athletic
Opstellingen Milton Keynes Dons - Charlton Athletic
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Charlton Athletic

Milton Keynes Dons en Charlton Athletic treffen elkaar in de 26e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 2 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Charlton Athletic favoriet. 6 keer wist de ploeg van Milton Keynes Dons te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Milton Keynes Dons. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 3
Winst Charlton Athletic 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 15e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 6e plaats.