Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Gillingham (2-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 17 oktober 2020 - 14:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 17 oktober 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Gillingham (2-0)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 2-0 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door C. Jerome, waarmee Milton Keynes Dons met 1-0 de leiding nam. Milton Keynes Dons vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Morris op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons.

LIVE Milton Keynes Dons - Gillingham 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Jerome met assist van R. Poole Milton Keynes Dons 1-0
33' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor L. Thompson Milton Keynes Dons
47' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Morris met assist van L. Thompson Milton Keynes Dons 2-0
49' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor D. Drysdale Gillingham
56' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor G. Williams Milton Keynes Dons
56' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. Robertson Gillingham
67' Wissel Gillingham Wissel T. Coyle voor D. Samuel Gillingham
67' Wissel Gillingham Wissel J. Eccles voor S. Robertson Gillingham
69' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Mason voor C. Jerome Milton Keynes Dons
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Houghton voor S. Fraser Milton Keynes Dons
82' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Gladwin voor L. Thompson Milton Keynes Dons
84' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Gillingham
Opstellingen Milton Keynes Dons - Gillingham
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Gillingham

Milton Keynes Dons en Gillingham treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Neil Hair en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Gillingham in de League One vond plaats op 21 maart 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Gillingham favoriet. 7 keer wist de ploeg van Milton Keynes Dons te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Milton Keynes Dons. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 5
Winst Gillingham 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 24e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 4e plaats.