Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Hull City (1-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 21 november 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 21 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Hull City (1-3)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Magennis, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Milton Keynes Dons kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Walker, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 12e minuut zette J. Magennis zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hull City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Hull City vergroot nadat J. Scott de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hull City.

LIVE Milton Keynes Dons - Hull City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Magennis met assist van J. Emmanuel Hull City 0-1
11' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Walker Milton Keynes Dons 1-1
12' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Magennis met assist van C. Elder Hull City 1-2
65' Wissel Milton Keynes Dons Wissel A. Surman voor J. Houghton Milton Keynes Dons
65' Wissel Hull City Wissel J. Scott voor H. Adelakun Hull City
66' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor J. Magennis Hull City
73' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Morris voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
73' Wissel Milton Keynes Dons Wissel R. Poole voor B. Gladwin Milton Keynes Dons
76' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Scott met assist van T. Eaves Hull City 1-3
82' Wissel Hull City Wissel R. Slater voor G. Honeyman Hull City
83' Wissel Hull City Wissel D. Batty voor R. Smallwood Hull City
83' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Sorensen voor C. Jerome Milton Keynes Dons
83' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Cargill voor D. Lewington Milton Keynes Dons
87' Wissel Hull City Wissel M. Samuelsen voor M. Wilks Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Hull City
Opstellingen Milton Keynes Dons - Hull City
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.