Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Northampton Town (4-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 20 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 20 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Northampton Town (4-3)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 4-3 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Northampton Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van F. Horsfall. Milton Keynes Dons kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Surman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette W. Grigg zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Milton Keynes Dons de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Watson de 2-2 maakte voor Northampton Town. Northampton Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 78 minuten op voorsprong na een goal van P. Kioso: 2-3. In de 83e minuut was het C. Jerome die Milton Keynes Dons weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Milton Keynes Dons aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd C. Brown die in de 88e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Barrott bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Milton Keynes Dons.

LIVE Milton Keynes Dons - Northampton Town 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Northampton Town Doelpunt F. Horsfall met assist van M. Marshall Northampton Town 0-1
13' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt A. Surman Milton Keynes Dons 1-1
34' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt W. Grigg met assist van J. Mason Milton Keynes Dons 2-1
46' Wissel Northampton Town Wissel R. Edmondson voor D. Rose Northampton Town
46' Wissel Northampton Town Wissel R. Watson voor J. Sowerby Northampton Town
46' Doelpunt Northampton Town Doelpunt R. Watson Northampton Town 2-2
65' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Jerome voor J. Mason Milton Keynes Dons
66' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Gladwin voor M. ORiley Milton Keynes Dons
69' Wissel Northampton Town Wissel M. Miller voor S. McWilliams Northampton Town
78' Doelpunt Northampton Town Doelpunt P. Kioso Northampton Town 2-3
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Sorinola voor E. Laird Milton Keynes Dons
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Harvie voor Z. Jules Milton Keynes Dons
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brown voor W. Grigg Milton Keynes Dons
83' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Jerome Milton Keynes Dons 3-3
88' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Brown Milton Keynes Dons 4-3
90' Wissel Northampton Town Wissel C. Chukwuemeka voor M. Marshall Northampton Town
90' Wissel Northampton Town Wissel A. Sheehan voor S. Hoskins Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Northampton Town
Opstellingen Milton Keynes Dons - Northampton Town
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.