Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Peterborough United (1-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 15 december 2020 - 20:45 uur

In de League One 2020/2021 neemt Milton Keynes Dons het dinsdag 15 december 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Peterborough United (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Milton Keynes Dons en Peterborough United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Clarke-Harris, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Milton Keynes Dons kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Jerome, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Milton Keynes Dons - Peterborough United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van H. Burrows Peterborough United 0-1
32' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor M. Sorinola Milton Keynes Dons
46' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor C. Pym Peterborough United
53' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Lewington Milton Keynes Dons
54' Wissel Peterborough United Wissel M. Eisa voor S. Dembele Peterborough United
55' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
59' Wissel Peterborough United Wissel S. Szmodics voor F. Clarke Peterborough United
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel R. Poole voor G. Williams Milton Keynes Dons
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Harvie voor M. Sorinola Milton Keynes Dons
65' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Harvie Milton Keynes Dons
68' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor H. Burrows Peterborough United
71' Wissel Peterborough United Wissel E. Hamilton voor I. Kanu Peterborough United
71' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor R. Brown Peterborough United
72' Wissel Peterborough United Wissel D. Butler voor H. Burrows Peterborough United
78' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Jerome Milton Keynes Dons 1-1
79' Wissel Milton Keynes Dons Wissel S. Walker voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
88' Wissel Milton Keynes Dons Wissel A. Surman voor C. Jerome Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Peterborough United
Opstellingen Milton Keynes Dons - Peterborough United
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.