Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Wigan Athletic (2-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 27 oktober 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Milton Keynes Dons het dinsdag 27 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Wigan Athletic (2-0)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 2-0 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. S. Fraser maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Milton Keynes Dons vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Milton Keynes Dons vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Walker op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons.

LIVE Milton Keynes Dons - Wigan Athletic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Wigan Athletic Wissel O. Crankshaw voor W. Keane Wigan Athletic
32' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor M. Sorinola Milton Keynes Dons
48' Penalty Milton Keynes Dons Penalty S. Fraser Milton Keynes Dons 1-0
52' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Walker Milton Keynes Dons 2-0
55' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor G. Massey Wigan Athletic
64' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor G. Massey Wigan Athletic
68' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor O. Crankshaw Wigan Athletic
69' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Mason voor S. Walker Milton Keynes Dons
69' Wissel Wigan Athletic Wissel A. Perry voor C. Tilt Wigan Athletic
71' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Gladwin voor S. Fraser Milton Keynes Dons
86' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Freeman voor L. Sorensen Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Wigan Athletic
Opstellingen Milton Keynes Dons - Wigan Athletic
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Wigan Athletic

Milton Keynes Dons en Wigan Athletic treffen elkaar in de 9e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Wigan Athletic in de League One vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Wigan Athletic favoriet. 2 keer wist de ploeg van Milton Keynes Dons te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milton Keynes Dons. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 0
Winst Wigan Athletic 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 23e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 18e plaats.