Nabeschouwing Northampton Town - Charlton Athletic (0-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Northampton Town het zaterdag 24 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in PTS ACADEMY STADIUM in Northampton.

Via de Northampton Town - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Charlton Athletic (0-2)

Het League One duel tussen Northampton Town en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 0-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door D. Pratley, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Sowerby zorgde ervoor dat Charlton Athletic op 0-2 kwam te staan in de 59e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic.

LIVE Northampton Town - Charlton Athletic 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor L. Racic Northampton Town
46' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Pratley voor D. Levitt Charlton Athletic
54' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt D. Pratley met assist van O. Bogle Charlton Athletic 0-1
59' Eigen doelpunt Charlton Athletic Eigen doelpunt J. Sowerby Charlton Athletic 0-2
62' Wissel Northampton Town Wissel B. Ashley-Seal voor N. Adams Northampton Town
63' Wissel Northampton Town Wissel C. Chukwuemeka voor R. Korboa Northampton Town
65' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor M. Harriman Northampton Town
66' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Shinnie voor A. Doughty Charlton Athletic
70' Wissel Northampton Town Wissel M. Marshall voor L. Racic Northampton Town
77' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Washington voor J. Williams Charlton Athletic
81' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor S. Hoskins Northampton Town
82' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Forster-Caskey Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Charlton Athletic
Opstellingen Northampton Town - Charlton Athletic
De opstellingen van Northampton Town en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Northampton Town - Charlton Athletic

Northampton Town en Charlton Athletic treffen elkaar in de 8e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Allison en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Northampton Town en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 30 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Charlton Athletic favoriet. 2 keer wist de ploeg van Northampton Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Northampton Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Northampton Town 1
Winst Charlton Athletic 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Northampton Town op een 16e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 11e plaats.