Nabeschouwing Northampton Town - Gillingham (3-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 29 december 2020 - 20:45 uur

In de League One 2020/2021 neemt Northampton Town het dinsdag 29 december 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in PTS ACADEMY STADIUM in Northampton.

Via de Northampton Town - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Gillingham (3-1)

Het League One duel tussen Northampton Town en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. S. Hoskins maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Northampton Town vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Northampton Town vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Rose op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist Gillingham de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Dempsey.

Na 47 minuten werd de voorsprong voor Northampton Town vergroot nadat A. Sheehan de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Northampton Town.

LIVE Northampton Town - Gillingham 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Penalty Northampton Town Penalty S. Hoskins Northampton Town 1-0
35' Doelpunt Northampton Town Doelpunt D. Rose Northampton Town 2-0
45' Doelpunt Gillingham Doelpunt K. Dempsey Gillingham 2-1
46' Wissel Gillingham Wissel V. Oliver voor S. Robertson Gillingham
47' Doelpunt Northampton Town Doelpunt A. Sheehan Northampton Town 3-1
60' Wissel Gillingham Wissel M. Willock voor J. Eccles Gillingham
71' Wissel Northampton Town Wissel M. Harriman voor N. Adams Northampton Town
71' Wissel Northampton Town Wissel C. Chukwuemeka voor D. Rose Northampton Town
75' Wissel Gillingham Wissel T. Coyle voor A. MacDonald Gillingham
78' Wissel Northampton Town Wissel F. Horsfall voor A. Sheehan Northampton Town
82' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor S. McWilliams Northampton Town
84' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor B. Ashley-Seal Northampton Town
91' Wissel Northampton Town Wissel R. Holmes voor B. Ashley-Seal Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Gillingham
Opstellingen Northampton Town - Gillingham
De opstellingen van Northampton Town en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.