Nabeschouwing Northampton Town - Ipswich Town (3-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 20 april 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Northampton Town het dinsdag 20 april 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town.

Via de Northampton Town - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Ipswich Town (3-0)

Het League One duel tussen Northampton Town en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 3-0 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door P. Kioso, waarmee Northampton Town met 1-0 de leiding nam. Northampton Town vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Kioso op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Northampton Town, waarmee R. Watson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Bell, waardoor Northampton Town dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Northampton Town - Ipswich Town 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Northampton Town Doelpunt P. Kioso met assist van J. Mills Northampton Town 1-0
32' Doelpunt Northampton Town Doelpunt P. Kioso met assist van J. Mills Northampton Town 2-0
55' Wissel Northampton Town Wissel M. Marshall voor C. Chukwuemeka Northampton Town
57' Wissel Ipswich Town Wissel A. Dobra voor K. Bennetts Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel A. Drinan voor K. Jackson Ipswich Town
67' Wissel Ipswich Town Wissel O. Hawkins voor F. Sears Ipswich Town
82' Wissel Northampton Town Wissel D. Rose voor A. Jones Northampton Town
83' Wissel Northampton Town Wissel M. Harriman voor P. Kioso Northampton Town
84' Doelpunt Northampton Town Doelpunt R. Watson Northampton Town 3-0
90' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor D. Rose Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Ipswich Town
Opstellingen Northampton Town - Ipswich Town
De opstellingen van Northampton Town en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.