Nabeschouwing Northampton Town - Plymouth Argyle (2-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 2 maart 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Northampton Town het dinsdag 2 maart 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in PTS ACADEMY STADIUM in Northampton.

Via de Northampton Town - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Plymouth Argyle (2-0)

Het League One duel tussen Northampton Town en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 2-0 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door R. Watson, waarmee Northampton Town met 1-0 de leiding nam. Northampton Town vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Watson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut moest Plymouth Argyle verder met een man minder nadat S. Woods een rode kaart had gekregen. Het lukte Northampton Town in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Northampton Town.

LIVE Northampton Town - Plymouth Argyle 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Mitchell Northampton Town
40' Doelpunt Northampton Town Doelpunt R. Watson met assist van R. Edmondson Northampton Town 1-0
54' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor L. Jones Northampton Town
63' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor S. Hoskins Northampton Town
65' Doelpunt Northampton Town Doelpunt R. Watson Northampton Town 2-0
67' Wissel Plymouth Argyle Wissel C. Grant voor A. Lewis Plymouth Argyle
67' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor R. Hardie Plymouth Argyle
68' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Moore voor J. Edwards Plymouth Argyle
68' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Reeves voor P. Camara Plymouth Argyle
72' Wissel Northampton Town Wissel D. Rose voor M. Miller Northampton Town
76' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor T. Fornah Plymouth Argyle
82' Wissel Plymouth Argyle Wissel K. Lolos voor T. Fornah Plymouth Argyle
86' Wissel Northampton Town Wissel R. Korboa voor R. Edmondson Northampton Town
90' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor D. Rose Northampton Town
91' Rode kaart Plymouth Argyle Rode kaart voor S. Woods Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Plymouth Argyle
Opstellingen Northampton Town - Plymouth Argyle
De opstellingen van Northampton Town en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.