Nabeschouwing Northampton Town - Rochdale (0-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 23 februari 2021 - 20:00 uur



In de League One 2020/2021 neemt Northampton Town het dinsdag 23 februari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in PTS ACADEMY STADIUM in Northampton.

Via de Northampton Town - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Rochdale (0-0)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Northampton Town en Rochdale geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Northampton Town en Rochdale gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Northampton Town, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Johnson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Northampton Town - Rochdale
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
9
3
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
106
85
Gevaarlijke aanvallen
38
29
Passes
342
298
Overtredingen
13
6
Buitenspel
0
1
Corners
4
1
Wissels
3
1
LIVE Northampton Town - Rochdale 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Northampton Town Wissel S. Hoskins voor M. Miller Northampton Town
56' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor P. Kioso Northampton Town
65' Wissel Rochdale Wissel K. Baah voor C. Grant Rochdale
75' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor S. McWilliams Northampton Town
84' Wissel Northampton Town Wissel J. Sowerby voor R. Watson Northampton Town
88' Wissel Northampton Town Wissel D. Rose voor M. Marshall Northampton Town
94' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor A. Sheehan Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Rochdale
Opstellingen Northampton Town - Rochdale
De opstellingen van Northampton Town en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Keith Curle
Basiselftal Northampton Town
# Speler Pos.
13 Jonathan Mitchell K
44 Alan Sheehan V
23 Joseph Mills V
28 Lloyd Jones V
15 Peter Kioso V
8 Ryan Watson M
18 Bryn Morris M
17 Shaun McWilliams M
45 Mark Marshall A
26 Ryan Edmondson A
14 Mickel Miller A
Wissels Northampton Town
# Speler Pos.
1 Steve Arnold K
5 Cian Bolger V
6 Fraser Horsfall V
4 Jack Sowerby M
7 Sam Hoskins A
29 Danny Rose A
30 Caleb Chukwuemeka A
Formatie 4-4-2
Coach Brian Barry-Murphy
Wissels Rochdale
# Speler Pos.
12 Jay Lynch K
15 Hayden Roberts V
5 Paul McShane V
3 Gabriel Osho V
24 Ethan Brierley M
22 Kwadwo Baah A
16 Matt Done A
Voorbeschouwing Northampton Town - Rochdale

Northampton Town en Rochdale treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Johnson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Northampton Town en Rochdale in de League One vond plaats op 24 november 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Rochdale favoriet. 2 keer wist de ploeg van Northampton Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Northampton Town. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Northampton Town 0
Winst Rochdale 2
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Northampton Town op een 22e positie staat, terwijl we Rochdale terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Northampton Town - Rochdale Opstelling Northampton Town Opstelling Rochdale Live Northampton Town - Rochdale Live Northampton Town - Rochdale kijken Northampton Town - Rochdale kijken Live Northampton Town - Rochdale stream Northampton Town - Rochdale Fox Sports Nabeschouwing Northampton Town - Rochdale Uitslag Northampton Town - Rochdale Statistieken Northampton Town - Rochdale League One 2020/2021 Northampton Town - Rochdale wedden Northampton Town - Rochdale gokken Northampton Town - Rochdale Unibet