Nabeschouwing Oxford United - Accrington Stanley (1-2) || League One 2020/2021

Maandag 5 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Oxford United het maandag 5 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Accrington Stanley (1-2)

Het League One duel tussen Oxford United en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-2 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door P. Smyth, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. Oxford United kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Lee, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette M. Nottingham zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Accrington Stanley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Yates, waardoor Accrington Stanley dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Accrington Stanley 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt P. Smyth met assist van M. Butcher Accrington Stanley 0-1
25' Doelpunt Oxford United Doelpunt E. Lee met assist van M. Taylor Oxford United 1-1
54' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor E. Lee Oxford United
58' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Butcher Accrington Stanley
68' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor J. Henry Oxford United
70' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt M. Nottingham Accrington Stanley 1-2
80' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor O. Shodipo Oxford United
81' Wissel Oxford United Wissel A. Forde voor S. Long Oxford United
87' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor H. Rodgers Accrington Stanley
88' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
93' Wissel Accrington Stanley Wissel A. Phillips voor P. Smyth Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Accrington Stanley
Opstellingen Oxford United - Accrington Stanley
De opstellingen van Oxford United en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.