Nabeschouwing Oxford United - Doncaster Rovers (3-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 16 maart 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Oxford United het dinsdag 16 maart 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Doncaster Rovers (3-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 3-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Taylor, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Taylor op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee O. Shodipo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Oxford United gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Oxford United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Doncaster Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van C. Brannagan Oxford United 1-0
41' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van J. Ruffels Oxford United 2-0
45' Doelpunt Oxford United Doelpunt O. Shodipo met assist van B. Barker Oxford United 3-0
46' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor T. Anderson Doncaster Rovers
58' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Eyenga-Lokilo voor E. Simoes Doncaster Rovers
61' Wissel Oxford United Wissel E. Lee voor B. Barker Oxford United
63' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Gomes voor A. Greaves Doncaster Rovers
63' Wissel Doncaster Rovers Wissel B. Horton voor D. Amos Doncaster Rovers
72' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Hanson Oxford United
74' Wissel Doncaster Rovers Wissel E. Williams voor J. Coppinger Doncaster Rovers
77' Wissel Oxford United Wissel M. Sykes voor C. Brannagan Oxford United
77' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor M. Taylor Oxford United
78' Wissel Oxford United Wissel J. Grayson voor L. Kelly Oxford United
85' Wissel Oxford United Wissel R. Hall voor O. Shodipo Oxford United
89' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Stevens Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Doncaster Rovers
Opstellingen Oxford United - Doncaster Rovers
De opstellingen van Oxford United en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.