Nabeschouwing Oxford United - Fleetwood Town (1-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 30 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Oxford United het zaterdag 30 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Fleetwood Town (1-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 1-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Mulgrew in de 6e minuut, waardoor Fleetwood Town met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 28 minuten was het J. Ruffels die Oxford United op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Oxford United.

LIVE Oxford United - Fleetwood Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Rode kaart Fleetwood Town Rode kaart voor C. Mulgrew Fleetwood Town
10' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Holgate voor H. Saunders Fleetwood Town
28' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Ruffels met assist van E. Moore Oxford United 1-0
38' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Gorrin Oxford United
64' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor L. Kelly Oxford United
64' Wissel Oxford United Wissel J. Hanson voor A. Gorrin Oxford United
64' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor O. Shodipo Oxford United
66' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Winnall Oxford United
76' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor D. Agyei Oxford United
77' Wissel Fleetwood Town Wissel B. McKay voor M. Duffy Fleetwood Town
77' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor K. Vassell Fleetwood Town
82' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Andrew Fleetwood Town
85' Wissel Oxford United Wissel A. Forde voor M. Taylor Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Fleetwood Town
Opstellingen Oxford United - Fleetwood Town
De opstellingen van Oxford United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Oxford United - Fleetwood Town

Oxford United en Fleetwood Town treffen elkaar in de 27e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 31 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Fleetwood Town favoriet. 7 keer wist de ploeg van Oxford United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Oxford United. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Oxford United 0
Winst Fleetwood Town 7
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 11e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 14e plaats.