Nabeschouwing Oxford United - Northampton Town (4-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 15 december 2020 - 20:45 uur

In de League One 2020/2021 neemt Oxford United het dinsdag 15 december 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Northampton Town (4-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 4-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door M. Taylor, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Shodipo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat M. Taylor namens Oxford United het doel wist te vinden in de 89e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Oxford United in de 93e minuut, nadat D. Agyei de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Oxford United.

LIVE Oxford United - Northampton Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor R. Holmes Northampton Town
46' Wissel Oxford United Wissel S. Clare voor J. Mousinho Oxford United
49' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van S. Clare Oxford United 1-0
55' Wissel Northampton Town Wissel C. Chukwuemeka voor D. Rose Northampton Town
61' Wissel Northampton Town Wissel N. Adams voor C. Lines Northampton Town
65' Doelpunt Oxford United Doelpunt O. Shodipo met assist van A. Gorrin Oxford United 2-0
69' Wissel Northampton Town Wissel C. Missilou voor J. Sowerby Northampton Town
72' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor L. Kelly Oxford United
77' Wissel Oxford United Wissel J. Hanson voor L. Kelly Oxford United
86' Wissel Oxford United Wissel J. Obita voor O. Shodipo Oxford United
86' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor M. McGuane Oxford United
89' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van D. Agyei Oxford United 3-0
90' Wissel Oxford United Wissel R. Hall voor J. Henry Oxford United
93' Doelpunt Oxford United Doelpunt D. Agyei met assist van R. Hall Oxford United 4-0
96' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Northampton Town
Opstellingen Oxford United - Northampton Town
De opstellingen van Oxford United en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.