Nabeschouwing Oxford United - Rochdale (3-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 3 november 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Oxford United het dinsdag 3 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Rochdale (3-1)

Het League One duel tussen Oxford United en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 3-1 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door E. Moore, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Lund in de 42e minuut zorgde er even later voor dat Rochdale weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 58e minuut zette O. Shodipo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor Oxford United vergroot nadat E. Moore de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Oxford United.

LIVE Oxford United - Rochdale 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Oxford United Doelpunt E. Moore Oxford United 1-0
42' Penalty Rochdale Penalty M. Lund Rochdale 1-1
45' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor J. Ryan Rochdale
56' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor O. Rathbone Rochdale
57' Wissel Oxford United Wissel O. Shodipo voor D. Agyei Oxford United
58' Doelpunt Oxford United Doelpunt O. Shodipo met assist van M. McGuane Oxford United 2-1
67' Wissel Oxford United Wissel M. Sykes voor M. McGuane Oxford United
69' Wissel Rochdale Wissel R. McLaughlin voor J. Keohane Rochdale
72' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Henry Oxford United
74' Wissel Rochdale Wissel F. Tavares voor J. Ryan Rochdale
80' Wissel Rochdale Wissel M. Done voor T. Bola Rochdale
82' Doelpunt Oxford United Doelpunt E. Moore met assist van A. Forde Oxford United 3-1
85' Wissel Oxford United Wissel J. Mousinho voor A. Gorrin Oxford United
95' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Clare Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Rochdale
Opstellingen Oxford United - Rochdale
De opstellingen van Oxford United en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.