Nabeschouwing Oxford United - Swindon Town (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 28 november 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Oxford United het zaterdag 28 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Swindon Town (1-2)

Het League One duel tussen Oxford United en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Swindon Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Taylor, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Swindon Town kwam in de 85e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Broadbent, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette T. Smith zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Swindon Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carl Boyeson, waardoor Swindon Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Swindon Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van L. Kelly Oxford United 1-0
23' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor T. Smith Swindon Town
26' Wissel Swindon Town Wissel R. Hunt voor M. Baudry Swindon Town
45' Wissel Swindon Town Wissel J. Payne voor J. Grant Swindon Town
61' Wissel Swindon Town Wissel D. Jaiyesimi voor J. Stevens Swindon Town
61' Wissel Swindon Town Wissel T. Broadbent voor P. Caddis Swindon Town
64' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Obita Oxford United
66' Wissel Oxford United Wissel M. Sykes voor J. Henry Oxford United
73' Wissel Oxford United Wissel O. Shodipo voor M. McGuane Oxford United
73' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor J. Obita Oxford United
77' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Sykes Oxford United
79' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Eastwood Oxford United
84' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor O. Shodipo Oxford United
85' Doelpunt Swindon Town Doelpunt T. Broadbent Swindon Town 1-1
92' Doelpunt Swindon Town Doelpunt T. Smith Swindon Town 1-2
95' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor A. Grant Swindon Town
95' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Long Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Swindon Town
Opstellingen Oxford United - Swindon Town
De opstellingen van Oxford United en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.