Nabeschouwing Peterborough United - Burton Albion (2-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 27 oktober 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Peterborough United het dinsdag 27 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Burton Albion (2-2)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Peterborough United en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Clarke-Harris, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Burton Albion kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Hemmings, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 48e minuut was de ideale kans voor Peterborough United om te scoren. J. Clarke-Harris was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 48e minuut was het Peterborough United dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Ward. Na 60 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Hemmings de 2-2 maakte namens Burton Albion.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Peterborough United - Burton Albion 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van F. Kent Peterborough United 1-0
32' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. Hemmings met assist van N. Ennis Burton Albion 1-1
48' Penalty gemist Peterborough United Penalty gemist J. Clarke-Harris Peterborough United
48' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Ward Peterborough United 2-1
58' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Gilligan Burton Albion
60' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. Hemmings Burton Albion 2-2
62' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor L. Akins Burton Albion
68' Wissel Burton Albion Wissel R. Edwards voor N. Ennis Burton Albion
71' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. J. OToole Burton Albion
75' Wissel Peterborough United Wissel R. Broom voor S. Szmodics Peterborough United
82' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor N. Thompson Peterborough United
89' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Mason Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Burton Albion
Opstellingen Peterborough United - Burton Albion
De opstellingen van Peterborough United en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.