Nabeschouwing Peterborough United - Doncaster Rovers (2-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 27 april 2021 - 20:45 uur

In de League One 2020/2021 neemt Peterborough United het dinsdag 27 april 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Doncaster Rovers (2-2)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Peterborough United en Doncaster Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Ward, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Szmodics op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut wist Doncaster Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Okenabirhie.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Richards de 2-2 maakte voor Doncaster Rovers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Peterborough United - Doncaster Rovers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Ward met assist van N. Thompson Peterborough United 1-0
23' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Szmodics met assist van J. Taylor Peterborough United 2-0
38' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt F. Okenabirhie met assist van J. Eyenga-Lokilo Doncaster Rovers 2-1
44' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Butler Doncaster Rovers
46' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor M. Smith Doncaster Rovers
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Richards voor J. Sims Doncaster Rovers
47' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
48' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Eyenga-Lokilo Doncaster Rovers
49' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor L. Reed Peterborough United
59' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt T. Richards met assist van J. Eyenga-Lokilo Doncaster Rovers 2-2
62' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. John-Jules voor O. Bogle Doncaster Rovers
81' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor D. Butler Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel E. Hamilton voor L. Reed Peterborough United
90' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Doncaster Rovers
Opstellingen Peterborough United - Doncaster Rovers
De opstellingen van Peterborough United en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.