Nabeschouwing Peterborough United - Oxford United (2-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 17 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Peterborough United het zaterdag 17 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Oxford United (2-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door J. Ward, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Dembele op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Oxford United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Clare Oxford United
27' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Ward Peterborough United
43' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Ward met assist van J. Taylor Peterborough United 1-0
58' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Henry Oxford United
61' Wissel Oxford United Wissel D. Osei Yaw voor D. Agyei Oxford United
65' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele met assist van J. Ward Peterborough United 2-0
67' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Dembele Peterborough United
69' Wissel Oxford United Wissel A. Gorrin voor M. Sykes Oxford United
69' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor L. Kelly Oxford United
79' Wissel Peterborough United Wissel R. Broom voor S. Szmodics Peterborough United
86' Wissel Peterborough United Wissel E. Hamilton voor S. Dembele Peterborough United
88' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Oxford United
Opstellingen Peterborough United - Oxford United
De opstellingen van Peterborough United en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Peterborough United - Oxford United

Peterborough United en Oxford United treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Boyeson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Oxford United in de League One vond plaats op 8 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Oxford United favoriet. 5 keer wist de ploeg van Peterborough United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Peterborough United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Peterborough United 2
Winst Oxford United 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Peterborough United op een 5e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 21e plaats.