Nabeschouwing Peterborough United - Plymouth Argyle (1-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 24 november 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Peterborough United het dinsdag 24 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Plymouth Argyle (1-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 1-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door J. Clarke-Harris, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Peterborough United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Plymouth Argyle 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Dembele Peterborough United
26' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor S. Wootton Plymouth Argyle
29' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Opoku Plymouth Argyle
41' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van S. Dembele Peterborough United 1-0
65' Wissel Plymouth Argyle Wissel F. Nouble voor R. Hardie Plymouth Argyle
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Moore voor J. Edwards Plymouth Argyle
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Reeves voor C. Grant Plymouth Argyle
75' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor R. Broom Peterborough United
75' Wissel Peterborough United Wissel E. Hamilton voor R. Brown Peterborough United
78' Wissel Peterborough United Wissel M. Eisa voor J. Clarke-Harris Peterborough United
82' Wissel Plymouth Argyle Wissel D. Telford voor L. Jephcott Plymouth Argyle
84' Wissel Peterborough United Wissel L. Reed voor S. Szmodics Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Plymouth Argyle
Opstellingen Peterborough United - Plymouth Argyle
De opstellingen van Peterborough United en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.