Nabeschouwing Peterborough United - Rochdale (4-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 12 december 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Peterborough United het zaterdag 12 december 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Rochdale (4-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 4-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. J. Clarke-Harris maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Peterborough United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rochdale kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Humphrys, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 10e minuut zette J. Clarke-Harris zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 22 minuten werd de voorsprong voor Peterborough United vergroot nadat J. Clarke-Harris de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 40e minuut wist N. Thompson namens Peterborough United de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Brett Huxtable en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Rochdale 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Peterborough United Penalty J. Clarke-Harris Peterborough United 1-0
9' Doelpunt Rochdale Doelpunt S. Humphrys met assist van A. Morley Rochdale 1-1
10' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van H. Burrows Peterborough United 2-1
22' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris Peterborough United 3-1
36' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. Beevers Peterborough United
40' Doelpunt Peterborough United Doelpunt N. Thompson met assist van F. Clarke Peterborough United 4-1
46' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
62' Wissel Peterborough United Wissel M. Eisa voor S. Dembele Peterborough United
66' Wissel Peterborough United Wissel S. Szmodics voor F. Clarke Peterborough United
72' Wissel Rochdale Wissel J. McNulty voor T. Bola Rochdale
81' Wissel Peterborough United Wissel L. Reed voor R. Brown Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor M. Beevers Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel R. Broom voor J. Clarke-Harris Peterborough United
82' Wissel Rochdale Wissel M. Done voor A. Newby Rochdale
89' Wissel Rochdale Wissel E. Brierley voor A. Morley Rochdale
89' Wissel Rochdale Wissel K. Baah voor S. Humphrys Rochdale
89' Wissel Rochdale Wissel F. Tavares voor S. Dooley Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Rochdale
Opstellingen Peterborough United - Rochdale
De opstellingen van Peterborough United en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.