Nabeschouwing Peterborough United - Shrewsbury Town (5-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 31 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Peterborough United het zaterdag 31 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Shrewsbury Town (5-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 5-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. J. Clarke-Harris maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Peterborough United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Shrewsbury Town kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Daniels, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette S. Dembele zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam.

In de 47e minuut werd J. Vela van Shrewsbury Town met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Shrewsbury Town het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 69 minuten werd de voorsprong voor Peterborough United vergroot nadat S. Dembele de 3-1 wist te scoren. In de 80e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het S. Dembele die namens Peterborough United het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 88e minuut was het Peterborough United dat via J. Taylor de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter James Oldham bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Shrewsbury Town 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor H. Burgoyne Shrewsbury Town
16' Penalty Peterborough United Penalty J. Clarke-Harris Peterborough United 1-0
18' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Daniels met assist van M. Pugh Shrewsbury Town 1-1
42' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele met assist van S. Szmodics Peterborough United 2-1
47' Rode kaart Shrewsbury Town Rode kaart voor J. Vela Shrewsbury Town
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Cummings voor M. Pugh Shrewsbury Town
50' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Brown Peterborough United
53' Wissel Peterborough United Wissel L. Reed voor R. Brown Peterborough United
58' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
69' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele met assist van J. Ward Peterborough United 3-1
74' Wissel Peterborough United Wissel M. Eisa voor J. Clarke-Harris Peterborough United
77' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor E. Ebanks-Landell Shrewsbury Town
80' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele met assist van D. Butler Peterborough United 4-1
81' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Tracey voor D. Udoh Shrewsbury Town
82' Wissel Peterborough United Wissel I. Kanu voor J. Ward Peterborough United
84' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Szmodics Peterborough United
88' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Taylor met assist van M. Eisa Peterborough United 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Shrewsbury Town
Opstellingen Peterborough United - Shrewsbury Town
De opstellingen van Peterborough United en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.