Nabeschouwing Peterborough United - Sunderland (1-1) || League One 2020/2021

Maandag 5 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Peterborough United het maandag 5 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Sunderland (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Peterborough United en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door S. Dembele, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sunderland het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk A. McGeady die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Peterborough United - Sunderland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor L. Reed Peterborough United
38' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
56' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor H. Burrows Peterborough United
56' Wissel Peterborough United Wissel R. Brown voor L. Reed Peterborough United
63' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor D. Butler Peterborough United
66' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele met assist van N. Thompson Peterborough United 1-0
71' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor J. Jones Sunderland
71' Wissel Sunderland Wissel C. McLaughlin voor G. Leadbitter Sunderland
71' Wissel Sunderland Wissel A. OBrien voor R. Stewart Sunderland
71' Wissel Sunderland Wissel D. Hume voor C. McFadzean Sunderland
79' Wissel Sunderland Wissel J. Scowen voor C. Winchester Sunderland
81' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. McGeady Sunderland 1-1
85' Wissel Peterborough United Wissel M. Eisa voor S. Szmodics Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Sunderland
Opstellingen Peterborough United - Sunderland
De opstellingen van Peterborough United en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.