Nabeschouwing Peterborough United - Swindon Town (3-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 3 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Peterborough United het zaterdag 3 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Swindon Town (3-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 3-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Payne, waarmee Swindon Town met 0-1 de leiding nam. Peterborough United kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Clarke-Harris, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Peterborough United vervolgens op 2-1. Het was J. Clarke-Harris die vanaf 11 meter wist te scoren in de 69e minuut.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Peterborough United vergroot nadat R. Broom de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Swindon Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Swindon Town Doelpunt J. Payne met assist van J. Stevens Swindon Town 0-1
28' Wissel Swindon Town Wissel J. Grounds voor Z. Fryers Swindon Town
44' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor M. Baudry Swindon Town
48' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van J. Ward Peterborough United 1-1
58' Wissel Peterborough United Wissel R. Brown voor L. Reed Peterborough United
60' Wissel Swindon Town Wissel D. Jaiyesimi voor J. Smith Swindon Town
68' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor P. Caddis Swindon Town
69' Penalty Peterborough United Penalty J. Clarke-Harris Peterborough United 2-1
74' Wissel Swindon Town Wissel T. Smith voor J. Stevens Swindon Town
74' Wissel Peterborough United Wissel R. Broom voor S. Szmodics Peterborough United
78' Doelpunt Peterborough United Doelpunt R. Broom met assist van S. Dembele Peterborough United 3-1
91' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Grounds Swindon Town
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Swindon Town
Opstellingen Peterborough United - Swindon Town
De opstellingen van Peterborough United en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.