Nabeschouwing Peterborough United - Wigan Athletic (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 27 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Peterborough United het zaterdag 27 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Wigan Athletic (2-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 2-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door T. Aasgaard, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Peterborough United kwam in de 83e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Clarke-Harris, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Peterborough United in de 85e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist J. Clarke-Harris deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Bramall, waardoor Peterborough United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Wigan Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. Beevers Peterborough United
49' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor L. Robinson Wigan Athletic
68' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor D. Gardner Wigan Athletic
72' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt T. Aasgaard Wigan Athletic 0-1
73' Wissel Peterborough United Wissel M. Eisa voor S. Szmodics Peterborough United
80' Wissel Peterborough United Wissel E. Hamilton voor R. Brown Peterborough United
80' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor M. Beevers Peterborough United
83' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van H. Burrows Peterborough United 1-1
85' Penalty Peterborough United Penalty J. Clarke-Harris Peterborough United 2-1
85' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Clarke-Harris Peterborough United
86' Wissel Wigan Athletic Wissel W. Keane voor G. Massey Wigan Athletic
86' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Johnston voor V. Solomon-Otabor Wigan Athletic
91' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Dembele Peterborough United
91' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor S. Dembele Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Wigan Athletic
Opstellingen Peterborough United - Wigan Athletic
De opstellingen van Peterborough United en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.