Nabeschouwing Plymouth Argyle - Blackpool (1-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 12 september 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 12 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Blackpool (1-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Plymouth Argyle kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Jephcott. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Blackpool 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt L. Jephcott met assist van W. Aimson Plymouth Argyle 1-0
11' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Nottingham Blackpool
38' Wissel Plymouth Argyle Wissel P. Camara voor C. Grant Plymouth Argyle
48' Wissel Plymouth Argyle Wissel D. Telford voor L. Jephcott Plymouth Argyle
52' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor O. Turton Blackpool
59' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Ekpiteta Blackpool
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Moore voor G. Cooper Plymouth Argyle
71' Wissel Blackpool Wissel J. Williams voor D. Mitchell Blackpool
76' Wissel Blackpool Wissel D. Kemp voor S. Kaikai Blackpool
77' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor S. Wootton Plymouth Argyle
89' Wissel Blackpool Wissel B. Lubala voor K. Anderson Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Blackpool
Opstellingen Plymouth Argyle - Blackpool
De opstellingen van Plymouth Argyle en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.