Nabeschouwing Plymouth Argyle - Gillingham (1-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 2 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 2 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Gillingham (1-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 1-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door L. Jephcott, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Gillingham 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt L. Jephcott met assist van C. Grant Plymouth Argyle 1-0
37' Wissel Plymouth Argyle Wissel T. Fornah voor L. MacLeod Plymouth Argyle
52' Wissel Gillingham Wissel A. MacDonald voor S. Robertson Gillingham
52' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor J. Eccles Gillingham
68' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor R. Jackson Gillingham
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Opoku voor C. Grant Plymouth Argyle
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel F. Nouble voor R. Hardie Plymouth Argyle
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel D. Telford voor L. Jephcott Plymouth Argyle
80' Wissel Gillingham Wissel M. Willock voor R. McKenzie Gillingham
86' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor F. Nouble Plymouth Argyle
88' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Drysdale Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Gillingham
Opstellingen Plymouth Argyle - Gillingham
De opstellingen van Plymouth Argyle en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Gillingham

Plymouth Argyle en Gillingham treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Allison en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Gillingham in de League One vond plaats op 19 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Plymouth Argyle als Gillingham wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Plymouth Argyle 2
Winst Gillingham 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 17e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 13e plaats.