Nabeschouwing Plymouth Argyle - Portsmouth (2-2) || League One 2020/2021

Maandag 16 november 2020 - 20:45 uur

In de League One 2020/2021 neemt Plymouth Argyle het maandag 16 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Portsmouth (2-2)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Plymouth Argyle en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Raggett zette Plymouth Argyle op een 1-0 voorsprong in de 11e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van J. Marquis in de 63e minuut zorgde er even later voor dat Portsmouth weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 65e minuut zette T. Naylor zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Opoku de 2-2 maakte voor Plymouth Argyle. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Plymouth Argyle - Portsmouth 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Eigen doelpunt Plymouth Argyle Eigen doelpunt S. Raggett Plymouth Argyle 1-0
33' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Marquis Portsmouth
46' Wissel Portsmouth Wissel J. Whatmough voor B. Close Portsmouth
46' Wissel Portsmouth Wissel E. Harrison voor R. Nicolaisen Portsmouth
63' Penalty Portsmouth Penalty J. Marquis Portsmouth 1-1
63' Wissel Plymouth Argyle Wissel D. Telford voor R. Hardie Plymouth Argyle
65' Doelpunt Portsmouth Doelpunt T. Naylor Portsmouth 1-2
67' Wissel Plymouth Argyle Wissel C. Grant voor T. Fornah Plymouth Argyle
71' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Opoku Plymouth Argyle
73' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor A. Cannon Portsmouth
78' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt J. Opoku met assist van D. Telford Plymouth Argyle 2-2
84' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Reeves voor P. Camara Plymouth Argyle
85' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor T. Naylor Portsmouth
85' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor B. Reeves Plymouth Argyle
90' Wissel Portsmouth Wissel H. Mnoga voor R. Williams Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Portsmouth
Opstellingen Plymouth Argyle - Portsmouth
De opstellingen van Plymouth Argyle en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.