Nabeschouwing Plymouth Argyle - Sunderland (1-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 1 mei 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 1 mei 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Sunderland (1-3)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door R. Stewart, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Plymouth Argyle kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Edwards, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut kreeg J. Opoku van Plymouth Argyle voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Plymouth Argyle de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

C. Maguire zette Sunderland even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter James Bell toegekende penalty wist te benutten. Na 92 minuten werd de voorsprong voor Sunderland vergroot nadat D. Hume de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sunderland.

LIVE Plymouth Argyle - Sunderland 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van L. Gooch Sunderland 0-1
42' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor P. Camara Plymouth Argyle
46' Wissel Sunderland Wissel C. Winchester voor C. McLaughlin Sunderland
49' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor R. Law Plymouth Argyle
54' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Opoku Plymouth Argyle
63' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt J. Edwards met assist van C. Grant Plymouth Argyle 1-1
63' Wissel Plymouth Argyle Wissel K. Lolos voor R. Hardie Plymouth Argyle
64' Tweede gele kaart Plymouth Argyle Tweede gele kaart voor J. Opoku Plymouth Argyle
65' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor J. Diamond Sunderland
68' Wissel Plymouth Argyle Wissel O. Tomlinson voor N. Ennis Plymouth Argyle
76' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Edwards Plymouth Argyle
84' Penalty Sunderland Penalty C. Maguire Sunderland 1-2
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Reeves voor P. Camara Plymouth Argyle
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. McCormick voor M. Cooper Plymouth Argyle
88' Wissel Sunderland Wissel G. Leadbitter voor J. Scowen Sunderland
88' Wissel Sunderland Wissel A. OBrien voor R. Stewart Sunderland
92' Doelpunt Sunderland Doelpunt D. Hume Sunderland 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Sunderland
Opstellingen Plymouth Argyle - Sunderland
De opstellingen van Plymouth Argyle en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.