Nabeschouwing Plymouth Argyle - Swindon Town (4-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 3 november 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Plymouth Argyle het dinsdag 3 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Swindon Town (4-2)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 4-2 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Jephcott, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Edwards op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 10e minuut wist Swindon Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via H. Hope.

Na 23 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Grant de 2-2 maakte voor Swindon Town. Plymouth Argyle leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 25 minuten op voorsprong na een goal van L. Jephcott: 3-2. Na 49 minuten kon J. Smith van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Swindon Town het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 89e minuut was het Plymouth Argyle dat via C. Grant de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Busby bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Swindon Town 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Payne Swindon Town
6' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt L. Jephcott met assist van B. Moore Plymouth Argyle 1-0
7' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt J. Edwards met assist van R. Hardie Plymouth Argyle 2-0
10' Doelpunt Swindon Town Doelpunt H. Hope met assist van D. Donohue Swindon Town 2-1
14' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor T. Fornah Plymouth Argyle
23' Doelpunt Swindon Town Doelpunt A. Grant met assist van J. Payne Swindon Town 2-2
25' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt L. Jephcott met assist van R. Hardie Plymouth Argyle 3-2
38' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Smith Swindon Town
49' Tweede gele kaart Swindon Town Tweede gele kaart voor J. Smith Swindon Town
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel C. Grant voor T. Fornah Plymouth Argyle
57' Wissel Swindon Town Wissel J. Stevens voor J. Payne Swindon Town
62' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor M. Smith Swindon Town
67' Wissel Swindon Town Wissel B. Pitman voor J. Grant Swindon Town
67' Wissel Plymouth Argyle Wissel F. Nouble voor L. Jephcott Plymouth Argyle
76' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor R. Hardie Plymouth Argyle
78' Wissel Plymouth Argyle Wissel D. Telford voor R. Hardie Plymouth Argyle
82' Wissel Swindon Town Wissel E. Iandolo voor H. Hope Swindon Town
89' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt C. Grant Plymouth Argyle 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Swindon Town
Opstellingen Plymouth Argyle - Swindon Town
De opstellingen van Plymouth Argyle en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.