Nabeschouwing Portsmouth - Milton Keynes Dons (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 10 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Portsmouth het zaterdag 10 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Milton Keynes Dons (2-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 2-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Portsmouth kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Naylor. Een benutte penalty van S. Fraser in de 12e minuut zorgde er even later voor dat Milton Keynes Dons weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 23e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het E. Harrison van Portsmouth die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Portsmouth dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portsmouth - Milton Keynes Dons 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Portsmouth Doelpunt T. Naylor met assist van L. Brown Portsmouth 1-0
12' Penalty Milton Keynes Dons Penalty S. Fraser Milton Keynes Dons 1-1
23' Penalty Portsmouth Penalty E. Harrison Portsmouth 2-1
46' Wissel Portsmouth Wissel R. Nicolaisen voor R. Curtis Portsmouth
68' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Lewington Milton Keynes Dons
70' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Houghton voor L. Thompson Milton Keynes Dons
70' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Jerome voor S. Nombe Milton Keynes Dons
77' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor C. Jerome Milton Keynes Dons
80' Wissel Portsmouth Wissel J. Marquis voor M. Harness Portsmouth
86' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Sorensen voor M. Sorinola Milton Keynes Dons
87' Wissel Portsmouth Wissel R. Williams voor M. Jacobs Portsmouth
88' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor T. Naylor Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Milton Keynes Dons
Opstellingen Portsmouth - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Portsmouth en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Portsmouth - Milton Keynes Dons

Portsmouth en Milton Keynes Dons treffen elkaar in de 5e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Swabey en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Milton Keynes Dons in de League One vond plaats op 25 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Portsmouth favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Milton Keynes Dons slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 3
Winst Milton Keynes Dons 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 12e positie staat, terwijl we Milton Keynes Dons terugvinden op de 24e plaats.