Nabeschouwing Portsmouth - Swindon Town (2-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 9 februari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Portsmouth het dinsdag 9 februari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Swindon Town (2-0)

Het League One duel tussen Portsmouth en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 2-0 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Curtis, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 63e minuut voor dat Portsmouth via E. Harrison op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Swindon Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis met assist van J. Marquis Portsmouth 1-0
45' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Payne Swindon Town
59' Wissel Portsmouth Wissel G. Byers voor M. Harness Portsmouth
59' Wissel Portsmouth Wissel E. Harrison voor J. Marquis Portsmouth
63' Penalty Portsmouth Penalty E. Harrison Portsmouth 2-0
67' Wissel Portsmouth Wissel L. Brown voor C. Daniels Portsmouth
78' Wissel Swindon Town Wissel P. Caddis voor R. Hunt Swindon Town
78' Wissel Swindon Town Wissel T. Omotoye voor H. Hope Swindon Town
83' Wissel Swindon Town Wissel S. Twine voor J. Payne Swindon Town
92' Wissel Portsmouth Wissel H. White voor A. Cannon Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Swindon Town
Opstellingen Portsmouth - Swindon Town
De opstellingen van Portsmouth en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Portsmouth - Swindon Town

Portsmouth en Swindon Town treffen elkaar in de 20e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Pollard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Swindon Town in de League One vond plaats op 1 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swindon Town. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Swindon Town favoriet. 2 keer wist de ploeg van Portsmouth te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portsmouth. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 0
Winst Swindon Town 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 5e positie staat, terwijl we Swindon Town terugvinden op de 21e plaats.