Nabeschouwing Portsmouth - Wigan Athletic (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 26 september 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Portsmouth het zaterdag 26 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Wigan Athletic (1-2)

Het League One duel tussen Portsmouth en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door L. Evans, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. James op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist Portsmouth de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Harrison. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Portsmouth kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Coggins, waardoor Wigan Athletic dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portsmouth - Wigan Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Wigan Athletic Wissel D. Gardner voor T. Pearce Wigan Athletic
26' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Garner Wigan Athletic
39' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt L. Evans Wigan Athletic 0-1
48' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor N. Cameron Wigan Athletic
58' Wissel Portsmouth Wissel E. Harrison voor M. Harness Portsmouth
59' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt T. James Wigan Athletic 0-2
71' Wissel Portsmouth Wissel A. Cannon voor B. Morris Portsmouth
71' Wissel Portsmouth Wissel R. Williams voor M. Jacobs Portsmouth
80' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Massey voor V. Solomon-Otabor Wigan Athletic
89' Doelpunt Portsmouth Doelpunt E. Harrison met assist van J. Marquis Portsmouth 1-2
92' Wissel Wigan Athletic Wissel O. Crankshaw voor C. Merrie Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Wigan Athletic
Opstellingen Portsmouth - Wigan Athletic
De opstellingen van Portsmouth en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portsmouth - Wigan Athletic

Portsmouth en Wigan Athletic treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Coggins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Wigan Athletic in de League One vond plaats op 2 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Portsmouth favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wigan Athletic slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 1
Winst Wigan Athletic 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 17e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 22e plaats.