Nabeschouwing Rochdale - Accrington Stanley (3-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 17 april 2021 - 13:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Rochdale het zaterdag 17 april 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Accrington Stanley (3-1)

Het League One duel tussen Rochdale en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Keohane, waarmee Rochdale met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Barclay, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette J. Beesley zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rochdale de leiding in de wedstrijd nam.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Rochdale vergroot nadat C. Shaughnessy de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rochdale.

LIVE Rochdale - Accrington Stanley 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Rochdale Doelpunt J. Keohane met assist van O. Rathbone Rochdale 1-0
13' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt B. Barclay met assist van D. Morgan Accrington Stanley 1-1
22' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor P. Smyth Accrington Stanley
29' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor R. McLaughlin Rochdale
46' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor B. Barclay Accrington Stanley
53' Wissel Accrington Stanley Wissel A. Phillips voor D. Morgan Accrington Stanley
66' Doelpunt Rochdale Doelpunt J. Beesley Rochdale 2-1
72' Wissel Accrington Stanley Wissel M. Butcher voor B. Barclay Accrington Stanley
76' Wissel Accrington Stanley Wissel H. Perritt voor P. Smyth Accrington Stanley
77' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Russell voor S. Conneely Accrington Stanley
83' Wissel Rochdale Wissel A. Newby voor S. Dooley Rochdale
88' Wissel Rochdale Wissel C. Shaughnessy voor C. Grant Rochdale
90' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Burgess Accrington Stanley
91' Doelpunt Rochdale Doelpunt C. Shaughnessy Rochdale 3-1
95' Wissel Rochdale Wissel M. Lund voor A. Morley Rochdale
95' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor J. Beesley Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Accrington Stanley
Opstellingen Rochdale - Accrington Stanley
De opstellingen van Rochdale en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.