Nabeschouwing Rochdale - Crewe Alexandra (3-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Rochdale het zaterdag 9 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Crewe Alexandra (3-3)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Rochdale en Crewe Alexandra geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door O. Finney, waarmee Crewe Alexandra met 0-1 de leiding nam. Crewe Alexandra vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Dale op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Crewe Alexandra, waarmee O. Finney zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 47 minuten deed A. Morley iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rochdale werd verkleind tot 1-3. In de 60e minuut kwam Rochdale weer dichterbij, nadat M. Lund de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Rochdale. In de 84e minuut was het M. Lund die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Haines en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Rochdale - Crewe Alexandra 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt O. Finney met assist van T. Johnson Crewe Alexandra 0-1
23' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt O. Dale met assist van O. Finney Crewe Alexandra 0-2
35' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt O. Finney met assist van C. Kirk Crewe Alexandra 0-3
37' Wissel Rochdale Wissel P. McShane voor E. OConnell Rochdale
41' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor M. Lund Rochdale
47' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Morley met assist van A. Newby Rochdale 1-3
60' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Lund Rochdale 2-3
68' Wissel Rochdale Wissel S. Dooley voor A. Newby Rochdale
79' Wissel Rochdale Wissel K. Baah voor O. Rathbone Rochdale
79' Wissel Rochdale Wissel R. McLaughlin voor J. Keohane Rochdale
84' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Lund Rochdale 3-3
88' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor M. Mandron Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Crewe Alexandra
Opstellingen Rochdale - Crewe Alexandra
De opstellingen van Rochdale en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.