Nabeschouwing Rochdale - Gillingham (1-4) || League One 2020/2021

Zaterdag 19 december 2020 - 14:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Rochdale het zaterdag 19 december 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Gillingham (1-4)

Het League One duel tussen Rochdale en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-4 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. McKenzie, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Akinde op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Gillingham, waarmee C. Ogilvie zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

J. Akinde zette Gillingham even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Oliver Yates toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist E. OConnell namens Rochdale de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Yates bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Gillingham.

LIVE Rochdale - Gillingham 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Gillingham Doelpunt R. McKenzie Gillingham 0-1
21' Doelpunt Gillingham Doelpunt J. Akinde met assist van C. Ogilvie Gillingham 0-2
46' Doelpunt Gillingham Doelpunt C. Ogilvie met assist van S. Robertson Gillingham 0-3
47' Penalty Gillingham Penalty J. Akinde Gillingham 0-4
63' Wissel Rochdale Wissel T. Bola voor E. Brierley Rochdale
63' Wissel Rochdale Wissel M. Done voor K. Baah Rochdale
74' Wissel Rochdale Wissel F. Tavares voor A. Newby Rochdale
89' Wissel Gillingham Wissel D. Drysdale voor S. Robertson Gillingham
92' Doelpunt Rochdale Doelpunt E. OConnell Rochdale 1-4
93' Wissel Gillingham Wissel M. Willock voor J. Eccles Gillingham
94' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor E. OConnell Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Gillingham
Opstellingen Rochdale - Gillingham
De opstellingen van Rochdale en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.