Nabeschouwing Rochdale - Milton Keynes Dons (1-4) || League One 2020/2021

Dinsdag 9 februari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Rochdale het dinsdag 9 februari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Milton Keynes Dons (1-4)

Het League One duel tussen Rochdale en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 1-4 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Milton Keynes Dons kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. ORiley. Rochdale kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Lund, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette Z. Jules zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Milton Keynes Dons de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor Milton Keynes Dons vergroot nadat S. Fraser de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 62e minuut wist C. Jerome namens Milton Keynes Dons de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carl Boyeson en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Milton Keynes Dons.

LIVE Rochdale - Milton Keynes Dons 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. ORiley met assist van W. Grigg Milton Keynes Dons 0-1
30' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor E. OConnell Rochdale
37' Wissel Rochdale Wissel J. Keohane voor E. OConnell Rochdale
39' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Lund met assist van S. Humphrys Rochdale 1-1
55' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt Z. Jules Milton Keynes Dons 1-2
58' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Fraser Milton Keynes Dons 1-3
62' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Jerome met assist van W. Grigg Milton Keynes Dons 1-4
64' Wissel Rochdale Wissel K. Baah voor A. Morley Rochdale
65' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor M. Lund Rochdale
70' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Mason voor C. Jerome Milton Keynes Dons
70' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Sorinola voor Z. Jules Milton Keynes Dons
77' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brown voor W. Grigg Milton Keynes Dons
78' Wissel Rochdale Wissel C. Grant voor A. Newby Rochdale
78' Wissel Rochdale Wissel R. McLaughlin voor M. Done Rochdale
78' Wissel Rochdale Wissel J. Vale voor S. Humphrys Rochdale
85' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Harvie voor E. Laird Milton Keynes Dons
85' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Sorensen voor A. Surman Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Milton Keynes Dons
Opstellingen Rochdale - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Rochdale en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.