Nabeschouwing Rochdale - Oxford United (3-4) || League One 2020/2021

Dinsdag 26 januari 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Rochdale het dinsdag 26 januari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Oxford United (3-4)

Het League One duel tussen Rochdale en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 3-4 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. Agyei, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Rochdale kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Done, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette S. Humphrys zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rochdale de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Moore de 2-2 maakte voor Oxford United. Oxford United leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 62 minuten op voorsprong na een goal van J. Henry: 2-3. In de 64e minuut was het M. Lund die Rochdale weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Oxford United dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was O. Shodipo de gevierde man die de 3-4 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ross Joyce bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Oxford United.

LIVE Rochdale - Oxford United 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor M. Done Rochdale
12' Doelpunt Oxford United Doelpunt D. Agyei met assist van S. Long Oxford United 0-1
22' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Done met assist van S. Dooley Rochdale 1-1
30' Doelpunt Rochdale Doelpunt S. Humphrys met assist van A. Morley Rochdale 2-1
46' Wissel Oxford United Wissel J. Henry voor J. Hanson Oxford United
48' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor O. Rathbone Rochdale
49' Doelpunt Oxford United Doelpunt E. Moore met assist van J. Henry Oxford United 2-2
59' Wissel Rochdale Wissel A. Newby voor K. Baah Rochdale
60' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
62' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry met assist van M. Taylor Oxford United 2-3
64' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Lund met assist van A. Morley Rochdale 3-3
68' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor M. Taylor Oxford United
68' Wissel Oxford United Wissel A. Forde voor D. Agyei Oxford United
68' Wissel Oxford United Wissel O. Shodipo voor J. Obita Oxford United
77' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor S. Humphrys Rochdale
92' Doelpunt Oxford United Doelpunt O. Shodipo Oxford United 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Oxford United
Opstellingen Rochdale - Oxford United
De opstellingen van Rochdale en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.