Nabeschouwing Rochdale - Swindon Town (2-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 13 april 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Rochdale het dinsdag 13 april 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Swindon Town (2-1)

Het League One duel tussen Rochdale en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Keohane, waarmee Rochdale met 1-0 de leiding nam. Rochdale vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Grant op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 88e minuut wist Swindon Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Garrick. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Swindon Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Samuel Allison, waardoor Rochdale dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rochdale - Swindon Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rochdale Doelpunt J. Keohane Rochdale 1-0
55' Wissel Swindon Town Wissel J. Grant voor C. Missilou Swindon Town
56' Wissel Swindon Town Wissel T. Broadbent voor B. Pitman Swindon Town
64' Doelpunt Rochdale Doelpunt C. Grant Rochdale 2-0
68' Wissel Swindon Town Wissel D. Thompson voor T. Curran Swindon Town
74' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor G. Osho Rochdale
81' Wissel Swindon Town Wissel J. Garrick voor H. Hope Swindon Town
88' Doelpunt Swindon Town Doelpunt J. Garrick met assist van J. Payne Swindon Town 2-1
90' Wissel Rochdale Wissel J. McNulty voor R. McLaughlin Rochdale
92' Wissel Rochdale Wissel C. Shaughnessy voor C. Grant Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Swindon Town
Opstellingen Rochdale - Swindon Town
De opstellingen van Rochdale en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rochdale - Swindon Town

Rochdale en Swindon Town treffen elkaar in de 38e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Allison en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Swindon Town in de League One vond plaats op 12 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swindon Town. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Swindon Town favoriet. 4 keer wist de ploeg van Rochdale te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rochdale. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rochdale 2
Winst Swindon Town 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 24e positie staat, terwijl we Swindon Town terugvinden op de 23e plaats.