Nabeschouwing Rochdale - Wigan Athletic (3-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 16 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Rochdale het zaterdag 16 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Wigan Athletic (3-3)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Rochdale en Wigan Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. Humphrys, waarmee Rochdale met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Joseph, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 16e minuut zette C. Lang zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wigan Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

In de 43e minuut werd J. McNulty van Rochdale met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rochdale het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Beesley de 2-2 maakte namens Rochdale. Wigan Athletic kwam op voorsprong nadat W. Keane de 2-3 wist te maken na 77 minuten. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat S. Humphrys Rochdale weer op 3-3 zette in de 95e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Madley bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Rochdale - Wigan Athletic 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Rochdale Doelpunt S. Humphrys Rochdale 1-0
9' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt K. Joseph met assist van D. Gardner Wigan Athletic 1-1
16' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Lang met assist van K. Joseph Wigan Athletic 1-2
43' Rode kaart Rochdale Rode kaart voor J. McNulty Rochdale
46' Wissel Rochdale Wissel R. McLaughlin voor K. Baah Rochdale
48' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor M. Lund Rochdale
54' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor D. Gardner Wigan Athletic
58' Doelpunt Rochdale Doelpunt J. Beesley met assist van G. Bazunu Rochdale 2-2
60' Wissel Rochdale Wissel S. Dooley voor M. Lund Rochdale
62' Wissel Wigan Athletic Wissel L. Robinson voor A. Long Wigan Athletic
73' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor A. Perry Wigan Athletic
77' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane Wigan Athletic 2-3
81' Wissel Rochdale Wissel A. Newby voor A. Morley Rochdale
94' Wissel Wigan Athletic Wissel O. Crankshaw voor C. Lang Wigan Athletic
95' Doelpunt Rochdale Doelpunt S. Humphrys met assist van R. McLaughlin Rochdale 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Wigan Athletic
Opstellingen Rochdale - Wigan Athletic
De opstellingen van Rochdale en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.